top of page

Міс Українська Діаспора – 2014

В українському місті Чикаго пройшов конкурс краси в українській діаспорі. Красуні змагалися за титул Міс Українська  Діаспора, який виборола Уляна Фенин.

Уляна Фенин

Уляна Фенин


Дівчина родом з Коломиї, а зараз навчається в університеті De Paul на факультетах психології та соціології. Крім того, Уляна працює в Американській Асоціації  Анестезіологів. Вітаємо переможницю!

Міс Українська Діаспора

Міс Українська Діаспора


В журі було 11 членів, серед яких був сенатор Марк Кірк, зіркова телеведуча каналу NBC Chicago Наталі Мартінез, Міс Іллінойс 2015 Рені Вронецкі. Членкиня суддівської команди дизайнерка Оксана Караванська надала сукні із своєї колекції для  виходу дівчат на подіум у фіналі. Це дало змогу конкурсанткам не витрачати гроші на коштовні сукні, а передіти гроші на підтримку української армії. Ведучим був відомий гуморист з Канади українського походження Майкл Щур.

Майкл Щур робить селфі

Майкл Щур робить селфі


Марина Семенова з Дніпропетровська отримала приз глядацьких симпатій і стала Віце-міс. Киянка Олександра Головкова виборола звання Міс Фото. Юлія Сітовська з Тернополя завоювала титул Міс Українське Чикаго.

Красуні приїхали з різних куточків України: з Києва, з Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Севастополя, Львова, Івано-Франківська та інших міст.

Photo: Maksym Prokopiv

Photos in the article are made by Maksym Prokopiv


В рамках конкурсу провели благодійний аукціон, на якому було продано майданівську каску за 300 долл., яку покупець суддя Ігор Пастернак передав в Чиказький Український національний музей.

 Photo: Maksym Prokopiv — разом із Polina Palamarchuk, Tatiana Sokil, Tatiana Bohdan, Оля Олійник, Oleksandra Zalesova, Christina Narizhna, Julia Sitovska, Ulyana Fenyn, Вікторія Вавришин, Marina Semenova, Diana Bidna, Mariya Vovna та Erin Kilyk.

 Polina Palamarchuk, Tatiana Sokil, Tatiana Bohdan, Оля Олійник, Oleksandra Zalesova, Christina Narizhna, Julia Sitovska, Ulyana Fenyn, Вікторія Вавришин, Marina Semenova, Diana Bidna, Mariya Vovna та Erin Kilyk.


Головним призом на конкурсі став сертифікат на покупку бронежилета для передачі в армію України.  Навіть через океан і на іншому континенті українці не забувають про війну та при будь-якій нагоді намагаються допомогти рідній землі. Пишаємося українцями та українками із зовнішньою та внутрішньою красою!

Переможниці конкурсу краси в Чикаго

Переможниці конкурсу краси в Чикаго!


Текст: Світлана Бесага, “Український Ванкувер”

Фото з відкритих інтернет-джерел

2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page