top of page

Моє кредо – якість: інтерв’ю з Ігорем Тимощуком, українським ріелтором із Ванкуверу

Чорноморець (Ванкувер)

Продовжуючи тему українського бізнесу у Ванкувері, кореспондент УВ зустрівся з відомим багатьом іммігрантам ріелтором Ігорем Тимощуком. Пропонуємо вашій увазі наступне інтерв’ю.

УВ: Пане Тимощук, як довго ви працюєте ріелтором та під дахом якої компанії?

ІТ: Ріелтором я працюю 8 років. Компанія, через яку оформляються офіційні папери називається TRG The Residential Group Downtown Realty.  Але скажу відверто, що в нашому бізнесі  все залежить від здібності ріелтора, а не від компанії на яку він працює.


Ігор Тимощук

УВ: І все ж таки, назва вашої компанії містить слово “downtown” (центр міста), це мабуть означає що ви є  насамперед фахівець з нерухомості в  “даунтауні”?

ІТ: Даунтаун я не тільки знаю як своїх п’ять пальців, але я й сам тут живу (зустріч відбувалась в одній з кав’ярень у центрального району Yeltown – УВ) і дуже люблю цей надзвичайно дивовижний район Великого Ванкуверу.  Також я чудово орієнтуюсь і роблю багато продаж в Східному Ванкувері, Північному Ванкувері, Бернабі, Коквітламі, Суреї і навіть Абосфорті.  Для своїх постійних клієнтів я готовий працювати в будь-якому районі.

УВ: Чому ви так любите Downtown Ванкуверу?

ІТ: Унікальне місце, одне з найкращих в світі.  Downtown з обох сторін омивається затоками Тихого Океану.  Завжди чисте цілюще повітря з моря.   Гори на відстані витягнутої руки.  Багато парків, зелені:  є всі умови для здорового способу життя та відпочинку.

Архітектура будівель – справжній зразок високого мистецтва.   Все зручно, все поруч, скрізь можна дістатись пішки, міський транспорт відвезе вас звідси куди завгодно.   Чудові ресторани на любий смак.  Кількість бізнесів та житлового фонду у  Downtown чудово  збалансовано.  Додайте до цього відмінний клімат, безпечні та чисті вулиці, ввічливих людей на них і ви зрозумієте чому Ванкувер  є  зразком для всього світу, наш досвід вивчається.

УВ: Хочу жити в Downtown..

ІТ: Так в чому зупинка?

УВ: Самі знаєте – космічні ціни..

ІТ: Але ж воно того варте.  Скажу більше: Downtown має великий потенціал для інвестицій, тобто ціни з часом будуть продовжувати рости.  До того ж зараз дуже «дешеві» гроші і гріх з цього не скористатись.

УВ: Ви можете допомогти з вибором вигідного вкладення потенційному інвестору?

ІТ: Так, це моя робота.  Ціна житла скрізь по Downtown залежить не тільки від району, але навіть кожна окрема споруда в одній і тій самій околиці має різну вартість квадратного метру.  Продавець, свідомо чи несвідомо, може поставити зависоку ціну на квартиру в проблемному будинку.  Я добре знаю яка будівля має вади, в цьому випадку  ціна житла в ній не буде рости так швидко, як хтілося би.   Я маю певний перелік критеріїв які треба витримати при купівлі інвестиційного житла.

УВ: Ви так цікаво розказуєте про нерухомість, що я можу впевнено сказати що вам подобається ваша робота..

ІТ: Так я люблю свою роботу.  Я допомагаю людям, вони лишаються задоволені і ми стаємо друзями з моїми клієнтами.  Моє кредо – якість, і в своєму бізнесі я роблю розрахунок на те, що людина прийде до мене знову та ще й порадить своїм друзям.

УВ: Ніколи б не став працювати з людьми,їм же неможливо вгодити..

ІТ: А мені працювати з людьми подобається.  Справа в тому, що в Україні я був  викладачем, спочатку 3 роки у Торгівельно-Економічному, а потім 10 років у Львівській Політехніці.  В якійсь мірі я продовжую передавати свої знання так само як і раніше , тільки тепер з іншої галузі:  нерухомості.

УВ: Пане Ігоре, можете ще щось додати про себе?

ІТ: Закінчив Львівський Університет, викладав, вже за часів незалежності відкрив свій коледж у Львові, за тим була імміграція до Канади.  Одружений,  маю дві дорослі дочки.

УВ: Мені здається я починаю розуміти секрет вашого  успіху:  університетська освіта, багаторічний досвід роботи викладачем – не часто можна зустріти ріелтора з таким як тут кажуть background, але давайте повернемось до нерухомості.  З ваших слів мені цілком зрозумілі причини за якими варто звертатися до ріелтора при пошуках житла, а в разі продажу: чи не краще продавати самому.

ІТ: Тільки той, хто ніколи не продавав, думає що це легко.   Або краще наведу приклад без прізвищ: знайомий чоловік сам продав таунхаус і був щасливий рівно місяць…,  бо через місяць його житло було перепродане за справжню ціну на 50 тисяч дорожче.

УВ: З таким аргументом важко не погодитись.  Цивілізовані країни вже більше ніж 200 років живуть за law of comparative advantage: кожен повинен займатись своєю справою, тоді всі виграватимуть. Залишилось тільки запитати як вас знайти потенційним клієнтам?

ІТ: Мене знайти легко, телефонуйте або пишіть на електронну пошту.

Мобільний телефон: 604-783-8665, Телефон офісу: 604-453-6666 електронна адреса: igorhome@telus.net Буду радий відповісти на всі ваші запитання.

УВ: Дякуємо за цікаву розмову і бажаємо успіху!

•     •     •     

P.S. Від редакції додамо, що запрошення на інтерв’ю на сторінках УВ є відкритим для всіх українців Великого Ванкуверу, що мають вагомі здобутки у сфері бізнесу, культури, мистецтва, спорту, громадської діяльності і т.д. Якщо ви бажаєте розповісти про себе, свою компанію чи організацію, поділитись секретами свого успіху – звертайтесь до редакції (e-mail: info@ukrainianvancouver.com) і ми із задоволенням з Вами зустрінемось.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page