top of page

Канада потребує фінансових аудиторів та бухгалтерів

Світлана Комінко (Ванкувер)

Якщо вас цікавить бухгалтерський облік, аудит, оподаткування, фінансова аналітика чи страхування, то ви на вірному шляху, адже ринок праці в Канаді все більше і більше потребує саме таких фахівців. Канадська економіка зростає , і зростаючому бізнесу потрібно більше аудиторів і бухгалтерів , щоб налаштувати їхні книги, підготувати  податки та вдосконалити організаційні процеси.  Не зважаючи на технологічні досягнення,  що підвищили ефективність бізнесу, фінансові аудитори та бухгалтери не втратили своєї ваги в організаціях.

Віктор Васильків


Згідно державного департаменту Foreign Credentials Referral Office Канади, саме ці професії мають хороші перспективи. Населення Канади старіє, а економіка зростає.  Іноземні студенти та іммігранти, особливо ті, які мають вищу освіту, швидко досягають професійного успіху в даній галузі. Закінчена програма в Канаді з фінансового менеджменту чи бухгалтерського обліку плюс диплом бакалавра з України у будь-якій сфері, дає можливість отримати престижні професійні звання CGA, CMA, CFP, CFA, що суттєво зміцнює професійне портфоліо та можливості працевлаштування, особливо  на керівні посади у фінансовій індустрії.

Тернополянин Віктор Васильків приїхав до Канади після трьох років навчання в українському вузі. Шлях був не простий, адже кожна відмова у візі в посольстві Канади, обламувала крила і мрія про навчання в Канаді все більше і більше перетворювалася в недосяжну мету. Але все сталося як мало статися і Віктор все-таки приїхав до Канади, де 2 роки вчився на інтенсивній програмі з бухгалтерського обліку в Технологічному Інституті Британської Колумбії.

Важка праця та наполегливість допомогла знайти першу роботу за фахом ще за 6 місяців до закінчення навчання, а відразу після отримання диплому Віктор почав працювати на посаді корпоративного бухгалтера в одній зі Ванкуверських компаній.  Про свій життєвий та академічний досвід, Віктор розповів в інтерв’ю Олені Сенатор, міжнародній студентці  BCIT з України. Олена приїхали до Ванкуверу з Одеси. Там вона вивчала право, а тут вчиться знімати кіно. Велике спасибі Олені та Віктору за те, що так гарно представляєте Україну в Канаді. Успіхів вам!


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page