top of page

24.02: Українська вечірка у Ванкувері – Ukrainian Community Night – 2018

Конгрес Українців Канади у Ванкувері запрошує:

Вже минув рік від наших традиційних лютневих вечорниць, і у ці дощові дні хочеться знов зібратися разом у дружньому колі – поспілкуватися, поділитися новинами, поспівати пісень, зустрітися зі старими друзями та познайомитися з новими. Отож, чекаємо Вас, друзі, на Вечорницях!

Коли: у cуботу, 24 лютого 2018, o 6:00 вечора; Де: Товариство Івана Франка, 5311 Francis Road, Richmond;


На Вас чекають: • вечеря в стилі потлак; приносьте Ваші улюблені страви до загального столу (з розрахунку на 5-10 гостей). • концерт з класичної та традиційної Української музики та пісень, виступи танцюристів. ; • розваги для дітей та дорослих; • танці під живу музику для всіх бажаючих • приємне спілкування з друзями та нові знайомства;

Подія на Фейсбук – https://www.facebook.com/events/702532200097885/

Вхід $1 для тих, хто зареєструється на подію завчасно. Квиток при вході для тих хто забув зареєструватися – $5 :).

Приносьте Ваш гарний настрій, посмішки, жарти!

Товариство Івана Франка має гарну велику залу для нашої вечірки, та безкоштовне паркування на території.

Ukrainian Community Night (Saturday, February 24, 2018; 6:00 PM). You will enjoy: – potluck dinner; – concert: live Ukrainian music, singing and dance; – community-building games for adults and kids; – dance for everyone who loves dancing – interesting conversations with your long-time friends and opportunity to meet new people; Admission is $1 upon registration, $5 at the door. Please bring your positive attitudes, smiles, jokes, and your favorite dishes for potluck!

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page