top of page

Європа пропонуватиме Україні безвізовий режим –  Конґрес Українців Канади закликає Канаду приє

21-го квітня, 2016 р. – Оттава

Конґрес Українців Канади вітає вчорашню пропозицію Європейської Комісії надати безвізовий режим громадянам України подорожуючим до Європейського Союзу. Конґрес Українців Канади закликає Канаду створити критерії та визначити терміни їх виконання для запровадження безвізового режиму для громадян України подорожуючих до Канади.

Після прийняття пропозиції Комісії Європейським Парламентом та Європейською Радою громадяни України які мають біометричні паспорти зможуть подорожувати до Шенгенської зони без віз на протязі 90 днів.

Димітріус Аврамополус, Європейський комісар з питань міграції, внутрішних справ й громадянства заявив:”Це є результат успіхів українського уряду у впровадженні широкомаштабних та важливих реформ в сферах юрисдикції, внутрішних справ й не тільки, впливаючи на ділянки верховенства права та реформування юстиції.”

14-го квітня, представники Конґресу Українців Канади зустрілися з Високоповажним Джоном МакКаллам, Міністром Імміграції, Біженців й Громадянства та обговорили питання скасування віз для українців подорожуючих до Канади. Міністр МакКаллам виявив готовність працювати до цієї мети в кооперації з Конґресом Українців Канади.

Grod and

“Від початку Революції Гідності народ та уряд України зробили великі досягнення в впровадженні необхідних реформ і як результат цього, незабаром українці матимуть можливість подорожувати до Європейського Союзу без віз. Ми вітаємо Україну з цим важливим кроком та закликаємо Канаду ввести аналогічний візовий режим з Україною,” заявив Павло Ґрод, Національний Президент Конґресу Українців Канади. “Я дякую Міністру МакКаллам за нагоду обговорити це питання. Конґрес Українців Канади радо працюватиме з урядом Канади над питанням безвізового режиму для громадян України подорожуючих до Канади.”

2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page