top of page

Український кінопроект “Моє дитинство” / My Childhood

Мрія, що увійде в історію! З 2011 року молода команда з України працює над некомерційним міжнародним кінопроектом Моє дитинство / My Childhood – це трилогія, яка об’єднує три фільми, зняті  за мотивами оповідань авторів з трьох країн:  України, Грузії та Італії.  У жовтні 2015 року проект було презентовано на платформі колективного фінансування: https://www.kickstarter.com/projects/468458879/my-childhood-international-cinema-project?ref=category_location!


moedytynstvo

ПІДТРИМАЙТЕ, ДОПОМОЖІТЬ, ПОДІЛІТЬСЯ!

Наразі творці проекту ініціюють показ фільмів “Кров”(за мотивами оповідання грузинського письменника Нодара Думбадзе) та “Мужицький ангел”(за мотивами оповідання Степана Васильченка) – перших двох частин проекту, для української громади у Ванкувері.  В такий спосіб всі охочі зможуть ознайомитись з молодим українським кінематографом і визначити можливість підтримки.

Всі, хто має бажання допогти в ораганізації показу у Ванкувері, просимо зв’язатися з режисером проекту – Іриною Правило; i.pravylo@gmail.com. Міжнародний проект “Моє дитинство”(https://www.facebook.com/moedytynstvo) надзвичайно важливий саме сьогодні, адже тема формування особистостей трьох хлопців з різних країн набуває важливості на тлі духовного відродження та повернення до загальнолюдських цінностей в Україні та і в усьому світі.

•••

A dream that will make history! In 2011 young team from Ukraine started to work at non commercial international cinema project Моє дитинство My Childhood. It will include three films, based on stories by writers from Ukraine, Georgia and Italy. On October 2015 project have been presented on crowdfunding site https://www.kickstarter.com/projects/468458879/my-childhood-international-cinema-project?ref=category_location!

DONATE, HELP, SHARE THE LINK!

Now the authtors of the project initiate the showing of the two first parts of the project – “Blood”, based on story by Nodar Dumbadze and “Peasant’s Angel”, based on story by Stepan Vasylchenko for Ukrainians in Vancouver.

For more information please contact Iryna Pravylo/i.pravylo@gmail.com/, film director of the project.

1 view0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page