top of page

Україна в центрі уваги канадського уряду


  ЛІҐА УКРАЇНЦІВ КАНАДИ

Крайова Управа

Міжнародна конференція “Україна на роздоріжжі” і Парламентські слухання щодо України Оттава, 5-8 березня 2012 р

ПРЕС- РЕЛІЗ

23 лютого 2012 року

Оттава, Міжнародна конференція “Україна на роздоріжжі” відбудеться в Оттаві в Chateau Laurier Hotel 7 і 8 березня 2012 року, а парламентські слухання щодо України в Постійному комітеті закордонних справ і міжнародного розвитку відбудуться 5 і 7 березня 2012 р.

У конференції візьмуть участь експерти найвищого рівня для обговорення складних і взаємопов’язаних питань зміцнення незалежності України, її інтеграції в євро-атлантичні структури, і одночасно рішучі фундаментальні зміни в політиці українського уряду в напрямі дотримання демократичного управління, верховенства права і права людини.

З доповідями виступлять всесвітньо відомi експерти з питань політики українського уряду. Вони також проаналізують роль ЄС, США та Росії у цій політиці. Видатні промовці на конференції є вихідцями з України, Канади, США, Великобританії, Польщі та Росії і являються одними з найкращих експертів в політиці сучасної України. (Програма конференції додається) Високий рівень учасників конференції спонукав парламентську Постійну комісію із закордонних справ і міжнародного розвитку провести слухання щодо України 5 і 7 березня  2012 р., щоб уможливити свідчення багатьох з помовців Оттавської конференції. (Програма слухання додається) Конференція “Україна на роздоріжжі” скликається під егідою Конґресу Українців Канади (КУК). Вона організована спільно з Канадсько Українською Фундацією, Університетом Оттави і Центром сприяння американсько-українських відносин (CUSUR). Роботу Керівного комітету Конференції координує Комітет Канада –Україна при КУК. Ліґа Українців Канади (ЛУК) ініціювала і успішно сприяла скликанню парламентських слухань щодо України. ЛУК також є членом Керівного комітету Конференції. Таким чином, ЛУК є речник підготовчого комітету конференції до Постійного комітету закордонних справ і міжнародного розвитку.

.Конференція “Україна на роздоріжжі” в сукупності з парламентськими слуханнями буде історичною подією, яка є прецедентом в критичний момент для України.

Українсько-канадська зорганізована громада, представником якої являється КУК, може пишатися тим, що  ефект цих подій міжнародного значення надалі підтверджуватимуть лідерство Канади на підтримку України.

Для участі в конференції “Україна на роздоріжжі”, у тому числі у бенкеті 7 березня і конференції 8 березня, відвідайте сайт: www.ucc.ca Для отримання додаткової інформації про парламентські слухання щодо України пишіть на електронну адресу luc@lucorg.com.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page