top of page

Представлення книжки Yaroslaw's Revenge


У вівторок 7-го серпня від 5-ої години пополудни буде перше прилюдне представлення книжки Yaroslaw’s Revenge (Помста Ярослава) у книгарні Koota Ooma  в Торонті. Буде змога там зустрітися з автором і придбати собі книжку, чи то одну чи другу. Yaroslaw’s Revenge це продовження популярного роману Yaroslaw’s Treasure. Дія представлена на тлі подій в Україні від 2006-го до пізного 2009-го року та нерівномірніго протистояння помаранчевої влади безжалісному тиску Кремля.

Помста Ярослава Yaroslaw’s Revenge – (короткий зміст)

Львівську фірму Галімпекс якраз визнали найуспішнішим виробником шкляних різдвяних прикрас, коли 14-го листопада, 2006, її власника Богдана Дацька було застрілено як його білий Мерцедес переїзджав крізь браму до заводу. Попри наявність сім поранень в голову, шию та груди ніхто не чув пострілів, ніхто не бачив зброї і не знайшлися гільзи на місці злочину.

Через шість днів, Бешений Макс Курочкин, славний авторитет московського криміналу, був арештований на летовищі в Борисполі коли він прилетів з метою підготовки відвідин України московським президентом, Путіном. А через три дні Олександр Литвиненко помер у Лондоні, отруєний Полонієм 210. 31-го березня, 2007р. Бешеного Макса Курочкина було вбито на подвірю Святошинського райсуду коли проводили його до фурґону. Снайпера не було затримано.

У сьогоднішній Україні реальність набагато дивніша за фантазію. Повість Помста Ярослава снує розповідь крізь усю цю плутанину і завершується ще дивнішою подією… Світова преса розголосила була про піратський напад 24-го липня, 2009р. на Балтійському Морі, біля самих берегів Швеції. А 28-го липня жертва цього нападу, корабель Арктик Сі, проплила попри місто Довер і звітувала бритійській бережній сторожі що усе в них в порядку. Однак у цей же час цілий московський чорноморський флот уже вирушив був в погоню за цим кораблем, в якого на борту ніби не було нічого крім пиломатеріялу. Корабель Арктик Сі цілковито проминув призначений порт Бежая в Алжерії і поволеньки рухався на південь західним узбережжям Африки.

У Помсті Ярослава справжний вантаж корабля Арктик Сі стає цею ниткою яка пов’язує вбивства, атентати, пірацтво, шпигунство, наркотики та війну із передчасною смерттю, в день третих роковин смерті Олександра Литвиненка, генерал майора московського ҐРУ Антона Сурікова.

Це є повернення жанру холодновоєнного бойовика!

Цього разу це канадський ІЦОЗ, Інтегрований Центр Оцінки Загроз в чиїх руках опиняється ключ до перехоплення ядерної загрози.

Для ближчого обзнайомлення із цими творами та думками автора пропоную переглянути сайти  Yaroslaw’s Treasure  та  Yaroslaw’s Revenge .

Заохочую читачів відгукнутися і поділитися власними оцінками в коментарях нашого сайту.

Dear Friends!

If you enjoyed

YAROSLAW’S TREASURE

by Myroslav Petriw

 you will love the sequel

YAROSLAW’S REVENGE

Murder! espionage! piracy!

in post-Orange Revolution Ukraine


Come meet the author

Tuesday, August 7, 2012  5:00 – 7:00

842 The Queensway, Toronto

Special introductory price $20.00

(you can order online)

Haven’t read Yaroslaw’s Treasure?

Buy both books for only $43.00

GREAT SUMMER READING!

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page