top of page

Листи читачів: “Зневіра українця”


Продовжуємо публікувати листи та відгуки наших читачів і, як завжди, запрошуємо усіх небайдужих до дискусії в коментарях. Стиль написання автора залишено без змін. 

 • • •

Андрій (Україна)

Знаєте, коли такі як я голосували за Ющенка, то дивились в тому числі й на тих хто його підтримував – а це і наші Рух, КУН, всі патріотичні сили країни, українські діаспори. За два місяці після “перемоги” прийшло розчарування, а далі апатія та зневіра. Дивно що для української діаспори Ющенко і досі ліберал та реформатор. Підкажіть будь ласка як можна назвати людину, яка не виконує обіцянок?

Лідер націоналістів Івченко перше що зробив на своїй посаді – придбав (для роботи) дороге авто за державний кошт .А потім взявши перекладача поїхав у Москву підписувати газові угоди. Повикаблучувався та й приїхав ні з чим. Я за Україну, але на держаній посаді треба перш за все голову мати.

Економіку “підняли”. Тепер ми ще й маємо бажання російськомовного населення (і це через 20 років незалежності) ввести другу державну мову. Українські школи потихеньку закривають, а у вузах викладають російською. Скажіть, будь ласка, в якій ще країні світу вищу освіту не отримують державною мовою?

Якщо наприклад у ВНЗ приходить 20% україномовних і 80% російськомовних студентів і їм цілком “демократично” викладають російською то на виході ми отримаємо 100%  російськомовних спеціалістів! Це притому,що російська вже 300 років насаджалась “демократично”.

При Ющенку  лишень узаконилась напівлегальна приватизація крани і прийшов хаос. Присутній острах перед владою. Я східняк і попереду нічого доброго не бачу. Дайте нам президента чи що…

1 view0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page