top of page

Запрошуємо на 17-й Європейський культурний фестиваль у Ванкувері – 2014


17thEuropeanFestivalLogo_400-300x102

17-й Європейський фестиваль у Ванкувері відбудеться за участі української команди в суботу 31-го травня – неділю 1го червня 2014 р.

Місце проведення: Swangard Stadium, Burnaby, BC.

Детальний графік заходів та офіційна інформація щодо програми та квитків представлені на сайті фестивалю.

Цьогорічний фестиваль в першу чергу важливий тим, що українська громада в рамках своєї участі буде проводити збір коштів для Благодійного Фонду допомоги дітям Героїв Майдану (marketplace fundraising: продаж солодощі, футболок, сувенірів з України).

Українська культура буде представлена поміж близько 30 інших європейських країн-учасників фестивалю кількома палатками: культурна експозиція (cultural display tent), національна кухня (їжу представлятиме команда “Taste of Ukraine”), презентація українських бізнесів Ванкуверу.


EuroFest

Також Україна буде приймати участь в концертах, які будуть відбуватися на 2-х сценах. Виступ України буде о 6 годині вечора в суботу на малій сцені і о 5 годині в неділю на великій сцені – гурти Нова Хвиля (О.Ковалевський) та Калина (родина Шокалюків). Можлива також участь української команди в талант шоу.

УВАГА! Потрібна допомога в представленні України на Європейському Фестивалі (виготовлення презентаційних матеріалів, ідеї по оформленню наших палаток, допомога волонтерів під час самого фестивалю). Будь ласка зголошуйтесь по e-mail: info@ukrainianvancouver.com або на Facebook.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page