top of page

До побачення, Ванкувер! Молодь Майдану повертається додому

Вечір 29 серпня став прощальним для групи молоді Майдану, що закінчили своє навчання в Канаді влітку 2014. Нагадаємо, що цей проект став можливий завдяки зусиллям української громади Ванкувера та безпосередній організації O.W.L. Ukrainian Canadian Education and Charity Trust.

Протягом двох місяців безпосередні учасники революції, діти загиблих та постраждалих на Майдані, а також діти-сироти вивчали англійську мову, вдосконалювали свої навички лідерства, командної роботи і набували цінного досвіду у канадському Ванкувері, одному із найкращих міст планети за рівнем якості життя.

Учасники програми та волонтери

Учасники програми та волонтери


“Ця поїздка змінила нас назавжди” – часто лунало із уст учасників програми, що мабуть стало найкращою похвалою організаторам, спонсорам та гостинним ванкуверцям, які на два місяці стали другою сім’єю для майданівської молоді. Слід зазначити, що до програми активно долучились не лише сім’ї місцевих українців, але й росіян та інших національностей, що щиро і послідовно підтримують Україну у боротьбі за свободу від самого початку майданівських подій.

Керівники проекту - Світлана Бесага та Світлана Комінко

Керівники проекту – Світлана Бесага та Світлана Комінко


Здобутий досвід українська молодь безпосередньо втілюватиме на Батьківщині – учасники програми представили ванкуверській громаді свої проекти по розбудові нової країни, з якими вони повертаються додому. Кращі з них будуть підтримані стипендіями від O.W.L. Ukrainian Canadian Education and Charity Trust. Крім того вони повезуть до України партію гуманітарної допомоги українським військовим та сім’ям постраждалих під час воєнних дій.

Вручення стипендій за кращий проект

Вручення стипендій за кращий проект


2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page