top of page

Можливість голосування на Виборах Президента України у Ванкувері

Українська громада Ванкуверу вивчає питання щодо можливості створення ділянки для голосування на Виборах Президента України (25 травня 2014) у Ванкувері.

Для цього потрібно:

1. Зібрати ініціативну групу бажаючих громадян України в кількості 50 і більше осіб (наявність дійсного закордонного паспорта України + імміграційного документа, що засвідчує ваш легальний статус в Канаді (будь яка віза чи PRcard)).

2. Обов’язково стати на консульський облік в Генконсульстві Торонто (написати відповідну заяву із копією паспорта та візи на ім”я Консула).

3. Вимагати від Посольства і Консульства України в Канаді відкрити виборчу дільницю у Ванкувері при почесному консульстві України у Ванкувері (офіс п. Гуцуляка, поч.консула) – ще одна заява чи підписний лист.

Якщо ви є громадянином України та бажаєте взяти участь, будь ласка відправте повідомлення на пошту info@ukrainianvancouver.com з темою листа “vote” і текстом – прізвище та ім’я (як в закордонному паспорті) + контактний тел. та імейл.

Якщо назбирається 50 контактів, то формальні заяви і копії документів будемо робити через тиждень, про що буде повідомлено додатково.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page