top of page

Різдвяні вітання від Конґресу Українців Канади

Дорогі Друзі,

Знову до нас приходить  Різдво, ця прекрасна пора року. Ми можемо розслабитися з нашими близькими, відзначити свято в нашій  вірі й подумати над нашим спільним життям у громаді.


NY-UCC

З усіх радощів святкового сезону ніщо, можливо, не дає більшого задоволення, ніж радість дарування. Йдеться не тільки про обмін подарунками між сім’єю та друзями, але й про подарунок часу, грошей та зусиль, який багато хто з нас робить для людей у скрутному становищі та для розвитку громади, що буде служити потребам нашої молоді, нашим сім’ям і нашим літнім членам не лише для сьогоднішніх, але й для прийдешніх поколінь. Ласкаво прошу вас, приєднатися до мене і підтримайте нашу громаду, зробивши щедру пожертву для Конґресу протягом цього святкового сезону.

Конґрес Українців Канади продовжує бути захисником прав людини і громадянського суспільства в Україні, надаючи підтримку людям України в будівництві кращого майбутнього, перед лицем зобнішньої агресії.

У світлі триваючої боротьбі за свободу і демократію в Україні більш за все, я пишаюся відмінною роботою Конґресу щодо координації канадської допомоги Україні з бокугромади і наших урядів. Водночас, ми не забули про важні домашні питання для нашоїгромадитакі як українська освіта, історична пам’ять Голодомору, культура, громадський розвиток, а також залучення молоді та нових канадців до нашої спільноти.


Від імені ради директорів Конґресу і моєї сімї Адріянни, Романa, Данилa, Лариси, Олени та від себе особисто я бажаю вам всім веселого Різдва з найкращими побажаннями здорового і щасливого нового року.

З нагоди цього радісного свята Різдва Христового, від імені Конґресу Українців Канади та усіх наших складових організацій вітаю ієрархів українських церков, проводи та членство українських організацій, а також всіх наших добровольців, працівників, жертводавців і симпатиків, та бажаю кожному українцеві та всім людям доброї волі веселих і радісних свят, щастя, міцного здоров’я, великих успіхів, і Божого благословення у новому році.

Христос Рождається – Славімо Його!

З повагою та найщирішими побажаннями,

Павло Ґрод, Президент Конґресу Українців Канади

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page