top of page

13

На який термін можна подавати заяву на відкритий дозвіл на роботу по CUAET?

З CUAET українці та найближчі члени їх сімей будь-якої національності можуть перебувати в Канаді як тимчасові резиденти до 3 років.
Заявники, які перебувають за кордоном, повинні подати онлайн-заявку на візу в Канаду та надати свої біометричні дані (відбитки пальців і фотографію).
Заявникам пропонується подати заявку на 3-річний відкритий дозвіл на роботу одночасно з подачею заяви на візу. Цей дозвіл дозволить їм працювати в Канаді.

Відповідно до цієї спеціальної програми, багато звичайних вимог, пов’язаних із звичайною візою або дозволом на роботу, були скасовані.
Учні початкової та старшої школи можуть зареєструватися та почати відвідувати школу відразу після прибуття до Канади, а будь-хто, хто бажає навчатися на вищому рівні, може подати заявку на отримання дозволу на навчання один раз на канадській землі.

Заявники, які не мають дійсного паспорта, все одно можуть подати заявку, а відділ імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC) видасть єдиний проїзний документ у кожному окремому випадку, якщо це необхідно.

Українські працівники, студенти та гості та члени їхніх сімей, які вже перебувають у Канаді, також виграють від цих заходів. Вони можуть подати заявку на продовження свого статусу відвідувача або дозволу на роботу на 3 роки, подати заявку на отримання нового дозволу на роботу чи навчання або продовжити свій існуючий дозвіл. IRCC відмовиться від усіх зборів за подання заявки на дозвіл на роботу або навчання.

Відкритий дозвіл на роботу 13

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

bottom of page