top of page

06

Здоров'я серця

Піклування про серце — ймовірне найважливіше, що ми можемо зробити, щоб залишатися сильними й здоровими. Гарне харчування, фізична активність і збереження здорової маси тіла — все це допомагає зберегти здоров'я серця.

Щоб отримати детальнішу інформацію про їжу, корисну для здоров'я серця, завітайте на вебсайт HealthLink BC або зателефонуйте HealthLink BC за тел. 8-1-1. Ви зможете отримати консультацію сертифікованого дієтолога або кваліфікованого професіонала з фізичних вправ і поради щодо здорового способу життя.
https://www.healthlinkbc.ca/search?kw=healthlinkbc+files+hearthealthy+eating

Вебсайт Heart and Stroke Foundation містить величезну кількість інформації про здорове харчування та те, як воно впливає на захворювання серця, кров'яний тиск і підвищення рівню холестерину (кількості жиру в крові).
https://www.heartandstroke.ca/

Програма Patients as Partners пропонує ресурси й інформацію про лікування хронічних (довготривалих) захворювань: https://www2.gov.bc.ca/gov/content/health/about-bc-s-health-care-system/partners/patients

Психічне здоровя, алокоголь і інші наркотики 06

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

bottom of page