top of page

01

Визначення термінів

Термін дії — коли щось закінчується. Термін дії посвідчень водія та страхування закінчується в певну дату. Коли термін їх дії закінчується, використовувати їх заборонено. Водіям потрібно буде поновити свої посвідчення водія або страхування, перш ніж вони зможуть знову керувати автомобілем.

Страхування — контракт, за яким особа платить гроші компанії за захист об’єкта (наприклад, будинку чи автомобіля). Якщо будинок або автомобіль пошкоджені, страхова компанія оплатить його ремонт або заміну.

Стан сп'яніння — коли на судження людини впливає алкоголь чи інші наркотики.

Фірмовий бланк — папір, на якому надруковано назву та логотип компанії.

Licence / license — є 2 способи написання цього слова, і вони означають різні речі. Ви можете мати «licence», і ви можете бути «licensed».
- Коли слово “licence” пишеться з “ce” в кінці, воно означає «посвідчення водія» — картку, яку ви кладете у свій гаманець. Воно показує, що у вас є дозвіл на керування автомобілем у провінції Британська Колумбія.
- Коли слово “license” пишеться з “se” в кінці, це описує людину, яка має ліцензію (дозвіл) — наприклад, ліцензований дилерський центр.

Право утримання майна — юридичний борг, який прикріплений до такого об'єкта, як автомобіль. Право утримання майна означає, що, коли власник продає автомобіль, він повинен сплатити гроші, які він винен. Потім право утримання майна знімають. Якщо ви купуєте автомобіль із правом утримання майна, ви зобов’язані повернути заборгованість. Перш ніж купувати автомобіль, можна перевірити, чи поширюється на нього право утримання майна.

Поновлення — зробити щось новим знову. Якщо термін дії вашого посвідчення водія закінчується 31 грудня, ви повинні поновити його, перш ніж ви зможете керувати автомобілем 1 січня.

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

bottom of page