top of page

04

Що таке програма Fair PharmaCare?

Fair PharmaCare – це державна програма, що допомагає оплачувати ліки за рецептом усім жителям Британської Колумбії, які зараховані в MSP.

Люди з меншим сімейним доходом, отримують більшу знижку.
Ви маєте сплачувати податок на дохід щороку для отримання покриття Fair PharmaCare залежно від вашого доходу. Якщо ви не зареєструєтеся, ви матимете нестрахований мінімум 10 000 $. Це означає, що вам доведеться витратити 10 000 $ на відповідні (критеріям) ліки, перш ніж Fair PharmaCare почне допомагати вам компенсувати витрати на рецептурні ліки.
Якщо у вас є Medical Services Plan, ви можете зареєструватися в РharmaCare.

Більше інформації про програму та способи зареєстрації можна дізнатия за посиланням:
https://www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/pharmacare-for-bc-residents/who-we-cover/fair-pharmacare-plan


Щоб зареєструватися або отримати додаткову інформацію, завітайте на вебсайт Health Insurance BC або зверніться до цієї організації напряму.
Ванкувер та околиці: 604 683-7151
Безкоштовна гаряча лінія: 1 800 663-7100

Де купувати ліки 04

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

bottom of page