top of page

07

Базове страхування

Не можна керувати автомобілем без страхування. Кожен автомобіль, зареєстрований в провінції Британська Колумбія, має мати базове страхування Autoplan.

Якщо ви спричините аварію, страхування відшкодує пошкодження автомобіля іншого водія. Воно також покриває медичні витрати для тих, хто постраждав під час аварії.
Ви можете придбати страхування Autoplan для свого автомобіля в будь-якому офісі брокера Autoplan. Брокери Autoplan — це незалежні компанії, які продають страхування транспортних засобів ICBC. https://www.icbc.com/locators/Pages/default.aspx

Страхування захищає вас лише в тому випадку, якщо ви купуєте його до того, як пошкодите або розіб'єте свій автомобіль.
На вартість страхування вашого автомобіля впливає багато факторів: хто керує вашим автомобілем, де ви живете, чи використовуєте ви свій автомобіль на роботі, а також ваш водійський стаж.

Важливо вказати імена всіх, хто буде керувати вашим автомобілем. Якщо водій, якого немає у вашому страховому полісі, спричинив аварію під час керування вашим автомобілем, можливо, вам доведеться заплатити більше грошей. Поговоріть про список водіїв зі своїм брокером Autoplan.
Якщо ви переїжджаєте до провінції Британська Колумбія, ICBC може визнати до 15 років вашого досвіду водіння в іншій країні.

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

Страхування авто 07
bottom of page