top of page

09

Як купити легковий автомобіль чи вантажівку у ліцензованого дилера?

Компанія, що займається продажем транспортних засобів (легкових і вантажівок), називається дилером або дилерським центром.
Дилерські центри продають нові та вживані автомобілі. У провінції Британська Колумбія дилери, які продають транспортні засоби населенню, повинні мати ліцензію.
Управління з продажу транспортних засобів (VSA). Ліцензовані дилери повинні мати ліцензію VSA на дверях. Вони повинні мати в офісі сертифікат, який легко побачити. Ліцензійні продавці мають ліцензійну картку VSA.

Ліцензований дилер повинен розповісти вам історію транспортного засобу. Він повинен переконатися, що транспортний засіб відповідає вимогам Закону про автомобільні транспортні засоби. Якщо ви купуєте автомобіль у ліцензованого дилера і у вас виникла проблема після продажу, VSA може допомогти вам її вирішити.

Знайти ліцензованого дилера у вашій громаді можна в Інтернеті. Більшість дилерів мають вебсайт з цінами та інформацією про свої транспортні засоби. Дилери також можуть розміщувати рекламу в газетах і на інших вебсайтах.
Законодавство говорить, що в оголошенні дилери повинні вказувати повну ціну. Можуть бути додаткові збори, наприклад плата за документацію. В оголошенні також повинні бути вказані додаткові збори. Перш ніж погодитися на остаточну ціну, обов’язково запитайте про додаткові збори.
Щоб дізнатися більше про покупку транспортних засобів, відвідайте вебсайт Управління з продажу транспортних засобів. На ньому є відео англійською, кантонською, китайською та пенджабською мовами. https://www.mvsabc.com — у меню «Consumer» знайдіть відео «Buying at a dealership».

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

Покупка авто 09
bottom of page